Keittiömekanismit

Erilaisilla mekanismeilla saat keittiöösi hieman luksusta, sekä samalla saat keittiöstäsi entistä toimivamman.

Tervetuloa myymälään tutustumaan erilaisiin keittiömekanismeihin!

Laatikon mekanismit

Kaikki laatikkomme ovat laadukkaita tandembox-laatikoita, joissa on jo valmiina hidastava mekanismi. Laatikot saatavina myös pomppumekanismeilla.

Tandembox-laatikoihin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla saa muokattua laatikot omaan tarpeeseen sopiviksi.

Kaappien mekanismit

Kaappeihin on saatavilla myös erilaisia mekanismeja, esimerkiksi ulosvedettäviä korimekanismeja, yleiskoneille ulosvedettäviä säilytysmekanismeja, apteekkimekanismi matalaan ja korkeaan kaappiin,liukuva vaunumekanismi sekä uutuutena Convoy-mekanismi uudenlaisella designilla.

Kulmakaappimekanismit

Kulmakaappeihin on saatavilla perinteisten lankakorimekanismien lisäksi LeMans-mekanismi, jossa kulmahyllyt tulevat molemmat erikseen ulos kaapista. Hyllyjen väri harmaa kromatulla reunalla. Muita vaihtoehtoja ovat Magic Corner, jossa hyllyt joko umpinaisia tai kromattuina koreina. Magic Corner-kulmamekanismissa ovi kääntyy kuin itsestään aukon edestä pois kaappia avatessa. 3/4-osa Mondossa ovet pyörähtävät kaapin sisälle ja sallivat esteettömän pääsyn samanaikaisesti esiin tuleville hyllyille.

Uutena vaihtoehtona kulmakaapille on Space Corner kulmalaatikosto, jolla saat kulman käyttöön tehokkaasti. Laatikoihin saatavilla lisävarusteet ja niissä on automaattisesti hidastava mekanismi.

Nostomekanismit

Yläkaapeista saa entistä toimivammat erilaisilla nostomekanismeilla.

Aventos HF kaksiosaisille oville

Ihanteellinen valinta korkeille rungoille, koska vedin jää aina alas tavoiteltavalle korkeudelle. Kaksiosaisen oven ansiosta tilantarve kaapin yläpuolella on varsin pieni rungon korkeuteen nähden. Aventos HF-mekanismia voidaan käyttää myös kahden erikorkuisen oven kanssa.

Aventos HS kaapin yli taittuville oville

Sopii suurille seinäkaapeille, joissa on yksi iso ovi. Kätevän taittumismekanismin ansiosta tilantarve kaapin yläpuolella ei ole suuri. Mekanismi ei vaadi saranoita.

Aventos HL suoraan ylös nouseville oville

Käytännöllinen mekanismi päällekkäin sijoitetuille tai upotetuille seinäkaapeille. Toimiva ratkaisu etenkin matalille seinäkaapeille. Avautumiskulmansa ansiosta mekanismi vaatii hyvin vähän tilaa kaapin yläpuolella. Mekanismi ei vaadi saranoita.

Aventos HK ylös avautuville oville

Käytännöllinen mekanismi päällekkäin sijoitetuille tai upotetuille seinäkaapeille. Toimiva ratkaisu etenkin matalille seinäkaapeille. Avautumiskulmansa ansiosta mekanismi vaatii hyvin vähän tilaa kaapin yläpuolella. Mekanismi ei vaadi saranoita.

Aventos HK-S pienille ylös avautuville oville

Hyvä vaihtoehto pienille oville esimerkiksi apteekkimekkanismin tai jääkaapin yläpuolelle. Avautumiskulmansa ansiosta mekanismi vaatii hyvin vähän tilaa kaapin yläpuolella. Mekanismi ei vaadi saranoita.

Varaa ilmainen suunnittelu- ja mittakäynti kotiisi nyt!

© 2012 - 2016 Helmikaluste