Keittiö on kodin sydän, ja siksi haluammekin panostaa siihen, että keittiö olisi juuri sellainen kun olet aina unelmoinut, ja vielä hieman parempikin!

Uuden keittiön suunnittelu ja alkuun pääseminen voi tuntua hankalalta. Keittiökalusteet ovat hyvin tärkeä osa kotia, ja niihin halutaan panostaa. Monesti keittiötä kotiin suunnitellessa ei edes tiedetä, mitä kaikkea on saatavilla ja mahdollista toteuttaa. Tämän vuoksi me panostamme suunnittelu- ja mittapalveluun, jotta asiakas pääsisi mahdollisimman helpolla keittiökalusteiden valinnassa ja koko keittiöremontin osalta.

Jos haluat oman näköisen juuri sinulle ja sinun tarpeet huomioiden suunnitellun keittiön, ota yhteyttä. Myymälämme on paikkakunnan suurin ja esillä on myös suurin mallikeittiövalikoima! Valikoimistamme löytyy kymmeniä runkomalleja, satoja ovimalleja, tuhansia vedinmalleja sekä kaikki olemassa olevat keittiömekanismit. Kaikkia tuotteita saa myös erikoismittaisina, joten tuotteillamme saat varmasti unelmiesi keittiön toteutettua. Keittiökalusteet ovat kotimaisella ammattitaidolla tehtyjä.

Meiltä saat varmasti kotimaisen keittiön kotimaisilta toimittajilta.

Kauttamme saat myös altaat (Stala, Otsoson, Franke jne) , sekoittajat (Damixa, Oras) sekä kodinkoneet (mm. Fagor).

Tervetuloa myymälään katsomaan mallit ja sopimaan ilmainen mitta- ja suunnittelukäynti!

Suunnittelupalvelu

Me suunnittelemme keittiön aina sellaiseksi, kuin sinä sen haluat. Palveluumme kuuluu ilmainen suunnittelu- ja mittakäynti, jotta pystymme toteuttamaan varmasti juuri oikeanlaisen ja toimivan keittiön asiakkaan tarpeisiin. Suunnittelijamme saapuvat luoksesi keittiösuunnittelupalaveriin sinulle sopivana ajankohtana. Pelkkien pohjakuvien perusteella tehdyssä suunnitelmassa olennaiset asiat saattavat jäädä huomioimatta. Paikanpäällä keittiösuunnittelijan on Karamba helppo huomata pienimmätkin yksityiskohdat ? viemäri- ja vesipisteiden paikat, verhokotelot, iv-venttiilit, sähköt yms, mitkä vaikuttavat keittiön suunnitteluun olennaisesti.

Asiakkaan omat toiveet keittiön suhteen käydään suunnitteluvaiheessa läpi ja niiden pohjalta keskustellaan eri vaihtoehdoista. Keittiösuunnittelija osaa auttaa sinua kaikissa keittiöön ja keittiökalusteisiin liittyvissä kysymyksissä, myös itse keittiöremontin toteutukseen liittyvissä asioissa. Kauttamme saat myös kattavat remontointipalvelut sekä kalusteiden kasauspalvelun.

Remontointipalvelu

Meiltä saat myös ammattilaiset hoitamaan keittiöremonttisi alusta loppuun.

Koko keittiöremontin ajan yksi henkilö hoitaa kaiken asiaan liittyvän, jolloin asioiden hoitaminen sujuu jouhevasti ja huolellisesti. Uskallammekin luvata keittiöremontin avaimet käteen ?periaatteella, sillä hoidamme kaiken itse aina suunnittelusta toteutukseen.

Uusi asunto-osakeyhtiölaki keittiöremontissa

Uusi Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa hakemaan lupaa kaikkiin kodin remontteihin, niin myös keittiöremontteihin. Kun tilaatte meiltä keittiön lisäksi myös remontointipalvelut, hoidamme kaikki lupa-asiat puolestanne. Työnjohtaja toimittaa suunnitelman ja lupahakemuksen isännöitsijälle sekä toimii yhteyshenkilönä asiakkaan ja isännöitsijän välillä koko remontin ajan.

Varaa ilmainen suunnittelu- ja mittakäynti kotiisi nyt!

© 2012 - 2016 Helmikaluste