Kylpyhuoneet

Wc- ja kylpyhuonekalusteet

Kauttamme saat laadukkaat ja kotimaiset kylpyhuonekalusteet. Suunnittelupalvelumme suunnittelee sinulle juuri sellaisen wc:n tai kylpyhuoneen kuin sinä haluat. Koko laaja ovi- vedin- ja tasovalikoima sekä lukuisat runkovaihtoehdot ovat kaikki valittavissa kylpyhuonekalusteisiin. Meiltä saat myös erikoismittaratkaisuja.

Tule myymälään katsomaan malliryhmiä ja toteuttamaan unelmiesi kylpyhuone!

Huoleton kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on aina haastava projekti. Laadukas vedeneristystyö vaatii asentajilta ja työnjohtajilta rutkasti kokemusta ja ammattitaitoa. Hyvin suunniteltuna ja ammattitaitoisen henkilökunnan johdolla remontti hoituu vaivattomasti ja toiveiden mukaisesti. .

Teemme vedeneristystyöt aina VTT-tuotesertifikaattien mukaisilla tuotteilla, säännösten mukaisesti 10 vuoden vastuulla.

Kylpyhuoneremonttien tekeminen muuttui uuden asunto-osakeyhtiölain myötä vastuullisemmaksi. Uusi laki korostaa asunnon omistajan vastuuta kylpyhuoneremonteissa. Vastuu konkretisoituu etenkin urakoitsijan valinnassa, sillä lakimuutos velvoittaa remonttiyrityksen valinnassa huolellisuutta.

Toimitamme remonttisuunnitelmat, lupahakemukset ja tarvittavat laskelmat taloyhtiölle asiakkaan puolesta.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on vuonna 2015 2400 ?/ henkilö, omavastuu 100 ?. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800 euroa.

Vähennettävä prosenttiosuus on 45 prosenttia työn osuudesta. Katso lisää verohallinnon sivuilta.

Varaa ilmainen suunnittelu- ja mittakäynti kotiisi nyt!

© 2012 - 2016 Helmikaluste