Ovimalleja

Keittiötä suunniteltaessa ja keittiökalusteita hankittaessa ovat kaapin ovet merkittävässä asemassa. Siksi kannattaa paneutua erilaisiin vaihtoehtoihin jotta löydät juuri omaan tarpeeseesi sopivan mallin.

Valikoimissamme löytyy lukuisia ovia kalvo-ovista maalattuihin oviin sekä massiivipuuoviin. Myös värivaihtoehtoja on lukuisia. Kauttamme saat kotimaista laatua edulliseen hintaan.

MDF-ovet

Mdf-ovia saa joko maalattuna tai kalvo-ovena.

Valikoimastamme löydät useita malleja maalatuista mdf-kalusteovista. Maalatut ovet ovat oikea valinta silloin, kun haluat keittiöösi laadukkaan ja helppohoitoisen oven. Värin oviin voit valita 20 vakiosävystä tai sadoista Tikkurilan värikartan sävyistä.

Mdf-kalvopinnoitettu kalusteovi on kestävä ja helppohoitoinen. Kalvo-ovilla saat trendikkään ja persoonallisen ilmeen keittiöösi, sillä valittavana on peruskalvojen lisäksi erilaisia kuvioituja kalvoja.

Kalvo-ovet ovat erittäin kulutuskestäviä ja sitkeäpintaisia mdf-runkoisia ovia. VTT:n testit erinomaisesti läpäisseet ovet valmisetaan PHV-tekniikan avulla käyttäen lämpöä, painetta sekä alipainetta (pressure high vacum). Kalvo-ovi on oiva valinta esim. lapsiperheisiin ja kulutuskestävyyttä vaativiin paikkoihin.

Mikrolaminaattiovet

Mikrolaminaattiovet ovat erittäin suosittuja ja tyylikkäitä ovia selkeälinjaiseen makuun. Mallistossa on runsaasti ilmeikkäitä värivaihtoehtoja ja kuoseja. Voit valita yksivärisen, puukuvioidun tai kiiltävän väliltä. Mikrolaminaattioviin voit valita joko alumiinivärisen reunanauhan tai sitten oven värisen reunanauhan.
Kaikki mikrolaminaattiovet saa myös alumiinilistavetimellä.

Massiivipuuovet

Kokonaan puusta valmistettavat massiivipuuovet ovat laadukkaat ja kestävät. Puuovien materialit ovat koivu, pyökki, mänty, tammi, saarni, pähkinä tai kirsikka. Yksilöllisen ilmeen puuoville saat erilaisilla pintakäsittelyillä, kuten petsaus, vahaus, lakkaus tai valkaisu.

Viiluovet

Viiluovet antavat perinteisemmän ilmeen keittiöllesi. Viiluovet valmistetaan liimaamalla kalustelevyn pintaan puuviilu, joka luo oveen kauniin ja tasaisen puupinnan. Pintakäsittelyn voit valita petsauksen lakkauksen ja valaksiun väliltä.

 

Linkkejä esitteisiin


http://mellano.fi/Inspis_huhti2015_web.pdf


Varaa ilmainen suunnittelu- ja mittakäynti kotiisi nyt!

© 2012 - 2016 Helmikaluste